El passat diumenge dia 18 de Gener RECUPERA’T, patrocinador oficial de La Pica per 3er any consecutiu, es va desplaçar fins la localitat de Picamoixons (prop de Valls) per donar servei de fisioteràpia/massatge als participants d’aquesta 8ª edició de La Pica, que any rere any atreu ciclistes de totes les nostres comarques així com participants d’altres províncies de Catalunya i de fora del país.

Volem agrair la col·laboració del fisio Llàtzer i dels estudiants de fisioteràpia de la Rovira i Virgili: Marina, Maite i Xavier que van atendre una quarantena de ciclistes.

Felicitem a l’organització i voluntaris que van fer possible aquest event esportiu que aplega ciclistes de btt que marxen amb un bon record (esplèndid recorregut, meravelloses vistes, excel·lent organització, bons obsequis…).

Recordem a tots els participants que dins de la bossa d’obsequis trobaran un flyer de RECUPERA’T amb un 10% de descompte (si el perdeu no passa res, només heu de justificar la vostra assistència a La Pica 2015).

?????

?????