Un estudi biomecànic pretén estudiar el moviment del cos humà en diferents accions físiques i, si ho apliquem al ciclisme, consisteix a trobar la postura ideal on s’optimitzi la relació entre el rendiment i la salut terapèutica. És a dir, aquesta anàlisi ens permet trobar aquella posició que ens faci arribar a un major rendiment de cada pedalada sense deixar de banda la comoditat ni la salut.

Si ets ciclista o aficionat a sortir en bicicleta, has de saber que un estudi biomecànic és essencial per garantir la teva salut física a sobre de la bicicleta.

A Recupera’t gràcies a aquest tipus d’estudi aconseguirem que la teva bicicleta s’ajusti a les teves necessitats i la teva posició sigui la més òptima per obtenir els millors resultats.

A més a Recupera’t disposem de professionals qualificats que t’ajudaran a aconseguir els teus objectius, amb l’avaluació antropomètrica i l’ajustament de la bici per mitjà de l’equipament de mesura bikefitting.com.

Què és el bikefitting.com?

Com hem explicat anteriorment, és un sistema de mesura nascut a Holanda que ja compta amb 2 dècades d’experiència en el camp de l’ajustament de bicicletes. És pioner en l’ajustament estàtic amb una trajectòria demostrada de més de 2 milions de mesures des del seu naixement.

Cal que em faci un estudi biomecànic de ciclisme?

En el món de la biomecànica cal tenir una cosa clara: no hi ha cap llei universal, sinó que cada persona és diferent i no hi ha cap bicicleta ideal per a tothom. Simplement, cal personalitzar i adaptar la bicicleta a les nostres necessitats i, per tant, és essencial recórrer a professionals com nosaltres, especialment en casos de molèsties físiques i també per evitar-ne la seva aparició en un futur.

Per aquest motiu volem fer èmfasi en el fet que cada persona és diferent i té unes necessitats físiques completament diferents.