La cursa

Aquest any l’equip de Recupera‘t, ha participat com a col·laborador de la Cursa de la Dona 2019 de Reus, com a col·laboradors hem contribuït a la recuperació de totes les esportistes que han participat en aquest esdeveniment solidari en benefici de la recerca i investigació del càncer de la Fundació Lliga per a la investigació i Prevenció del Càncer (FUNCA) i de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus. Aquest projecte fomenta també la pràctica d’activitat física entre les dones.

La Cursa de la Dona de Reus es fa en un recorregut de 4,4 quilòmetres de circuit urbà i animacions diverses a la plaça de la Llibertat de Reus.

En aquesta edició s’ha organitzat una cursa infantil on els nens i nenes també hi podien participar.

En aquesta edició han participat més de 2000 participants i s’han recaptat un total de 18.410 euros.

 

Recupera’t i la recuperació de les participants

Després de la cursa, totes les corredores que ho van desitjar, van passar per les mans del nostre equip col·laborador per tal de poder tenir una recuperació òptima i seguir practicant esport sense cap risc de patir lesions.

La recuperació muscular i física és la nostra passió i també l’àmbit on som experts per això recordem la importància de cuidar el nostre cos quan el sotmetem a esforços i fer revisions.

Des de Recupera‘t volem donar les gràcies a totes les que vau participar i també per confiar en nosaltres per gaudir de l’esport amb seguretat.

 

Us recordem que enfront qualsevol molèstia és recomanable assistir a un centre mèdic o de recuperació esportiva especialitzat que us pugui diagnosticar si existeix un problema que pugui impossibilitar la pràctica esportiva o en cas de molèsties lleus ficar solució com més aviat millor per evitar problemes majors en el futur.

A Recupera’t et garantim la teva salut i rendiment esportiu amb els millors professionals.