biomecanica reus

01.

Biomecànica

bicicletes reus
bikefitting

TREBALLEM PER RECUPERAR

LA TEVA SALUT

A RECUPERA’T apostem per la salut, la prevenció de lesions, el rendiment esportiu i la tecnologia.
El nostre servei de Biomecànica / Bike Fitting, t’ofereix un dels sistemes i metodologies més avançats de biomecànica del mercat: bikefitting.com by Shimano.

Els nostres professionals, guiaran al ciclista segons els seus objectius i necessitats, amb l’avaluació antropomètrica i l’ajustament de la bici amb l’ajuda de l’equipament de mesura de bikefitting.com.

 

Per què realitzar un estudi biomecànic o bike fitting?

L’objectiu fonamental d’un estudi biomecànic seria arribar a que tota bicicleta venuda comportés almenys un ajustament bàsic (estàtic), amb la finalitat de garantir a l’usuari final un gaudi del ciclisme des de la primera pedalada.
Entenent el ciclisme com a medi de transport tant com a modalitat esportiva, com tot moviment del nostre cos o exercici físic, pot comportar lesions, molèsties o desconfort que es tractaran de prevenir, evitar o minimitzar.
Si l’objectiu del ciclista és la competició, l’augment del rendiment (eficiència de la pedalada), es requereix un estudi biomecànic més profund i complex i una avaluació més detallada. És evident que l’augment del temps, la potència aplicada, la posició aerodinàmica al damunt de la bicicleta, fan que també augmenti el risc de lesions i fa més necessari la realització d’un bike fitting.

 

Per què utilitzar bikefitting.com de Shimano?

Bikefitting.com es va fundar fa 33 anys (1984) a Holanda, a partir d’estudis realitzats amb ciclistes professionals i aficionats.
Des de llavors, s’han registrat més de 2 milions de mesures en la base de dades bikefitting.com
L’any 2012, Shimano (fabricant japonès núm. 1 de components i accessoris pel ciclisme) decideix adquirir un sistema líder de biomecànica del mercat, i absorbeix bikefitting.com
Des d’aquell moment, es desenvolupa profundament el software Shimano Dynamic Labs i les eines d’anàlisi dinàmiques, Pedaling Analyzer i Motion Analyzer.

 

Per què venir a Recupera’t?

A RECUPERA’T ens ocupem de la salut i el rendiment esportiu. Des de l’any 2011 treballem per recuperar la salut, oferint una sèrie de serveis, tècniques i tecnologia per aconseguir la recuperació i optimitzar el rendiment esportiu.
Disposem d’un espai únic, gran, còmode i flexible, on els nostres professionals s’encarreguen d’oferir tot el que els nostres pacients necessiten en matèria de salut i esport.
Treballem de forma integrada i coordinada en un equip multi-disciplinar que inclou: Metge de l’Esport, Metge Traumatòleg, Fisioterapeutes, Osteòpata, Podòleg, Nutricionistes, Preparadors Físics, Psicoterapeuta i Biomecànics del Ciclisme. D’aquesta forma, qualsevol pacient amb un problema de salut o lesió es remetrà al personal mèdic que correspongui en cada cas.
A RECUPERA’T tenim una estreta col·laboració amb botigues de bicicletes de la nostra localitat i província ja que entenem que aquesta ha de ser la forma òptima de treballar.
A RECUPERA’T, hem apostat, un cop més, per un sistema líder de la biomecànica com és bikefitting.com entre molts dels existents al mercat.

Per a consultes específiques sobre Medicina Esportiva contactar a través de

biomec@fisiorecuperat.com