dietista reus
dietista reus

01.

Dietètica i Nutrició

TREBALLEM PER RECUPERAR

LA TEVA SALUT

Oferim un servei d’assessorament nutricional tant en la salut com en la malaltia, mitjançant tractaments dietètics personalitzats, reeducació alimentària i visites de seguiment.
Les nostres especialitats inclouen: alimentació en l’embaràs i lactància, adaptació de la dieta en la tercera edat, menús i tractaments infantils i en l’adolescència, obesitat i sobrepès, diabetis, hipertensió arterial, àcid úric, excés de triglicèrids i/o colesterol, etc. En Recuperat treballen especialistes nutricionistes preparats per oferir el millor servei

Donem suport i assessorament nutricional en l’esport (esportistes professionals i amateurs, clubs esportius, gimnasos, centres d’esport …). Oferim també productes de suplementació esportiva.

Elaborem menús per col·lectivitats i donem suport a centres escolars, llars d’infants, restaurants, casals i centres per la tercera edat, etc.

Dietes de reducció o guany de pes
Alimentació esportiva
Reeducació alimentària
Dislipèmies (colesterol, triglicèrids)
Hipertensió Arterial, àcid úric
Diabetes
Embaraç i lactància
Dietes especials tercera edat
Alimentació infantil/juvenil
Intoleràncies i al·lèrgies
Menús escolars i col·lectius

Per a consultes específiques sobre Medicina Esportiva contactar a través de

nutri@fisiorecuperat.com

Acompanyament 

supermercat

nutricionista reus

Amb aquest servei oferim la possibilitat de que un nutricionista t’acompanyi el temps que desitgis a l’hora de fer la teva compra al supermercat, ajudant a triar els aliments en funció del teu gust i seguint la dieta que tinguis planificada.

Oferim un servei d’assessorament dietètic online, on podràs obtener la teva dieta personalitzada de forma fácil i des de casa. En aquest nou assessorament están incloses les visites per videoconferencia amb el teu nutricionista a través de les plataformes Skype o Google Hangout.

COM FUNCIONA?

L’assessorament dietètic online funciona de la mateixa manera que una consulta física, amb la diferencia que el contacte amb el teu nutricionista serà per videoconferencia.

Els objectius dietètics, els menus, la valoració nutricional i els consells s’enviaran per correu electrònic. De la mateixa manera, podràs posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o correu electrònic.

Després de rebre la teva información, ens posarem a treballar en el teu cas i en un termini màxim de 3 dies laborables, t’enviarem la teva dieta i recomanacions nutricionals. Així de senzill!

nutriologo

QUINA ÉS LA INFORMACIÓN
QUE NECESSITO PER VALORAR
CADA CAS?

Per a poder valorar el teu cas de manera personalitzada, necessitarem saber dades com el teu pes, alçada, resultats de les últimes analítiques, dades clíniques, la teva rutina actual, gustos, quantitat d’àpats diaris, …

En cas d’esportistes, a més a més, necessitarem saber el teu calendari de competicions, el tipus d’entrenament que realitzes, l’ús de suplements nutricionals, …

Pots descarregar un exemple d’un informe de valoració nutricional aquí.

COM SÓN LES DIETES?

Totes les dietes que oferim en aquest servei són equilibrades, saludables i basades en el patró de dieta mediterrània.

Totes les dietes són personalitzades, és a dir, planificades d’acord amb les necessitats de cada persona tenint en compte els objectius (pèrdua de pes, reducció de colesterol, augment del rendiment esportiu, …), les preferències alimentàries, horaris, etc.

Pots descarregar-te un exemple de dieta setmanal aquí.

Dieta Online

QUIN TIPUS DE DIETES FEM?

Dietes hipercalòriques. Per augmentar pes de forma saludable, guanyar massa muscular, etc.

Dietes hipocalòriques. Per reduïr pes de forma saludable en cas de sobrepès o .

Dietes per a esportistes. Per millorar el rendiment i/o adaptar l’alimentació a cada especialitat

Dietes per a al·lèrgics o intoleràncies. Sense gluten (o apta per a celíacs), sense lactosa, sense làctics, …

Dietes vegetarianes

Alimentació especial d’embaràs i lactància

Alimentació infantil i juvenil

Alimentació a la tercera edat

Dieta pel control del colesterol i triglicèrids

Dieta per a diabètics

Dieta per a reduïr l’àcid

Altres dietes en funció de la patologia

Dieta Esportiva

Suplementació Esportiva

dieta esportiva

La venda dels nostres productes ve acompanyat per l’assessorament dels nostres professionals, experts en nutrició i medicina esportiva, que t’aconsellaran quin suplement és el més adequat, quines dosis o quantitats són les més adients i en quin moment s’han de prendre durant els entrenaments i la competició.

L’ús  de suplementació i la seva forma dependrà de cada esportista i situació i sempre es tindrà en compte la dieta i gustos del subjecte.