classes dirigides
classes dirigides

01.

Classes dirigides

 

Gimnàstica de grup
Classes de columna

TREBALLEM PER RECUPERAR

LA TEVA SALUT

La gimnàstica abdominal hipopressiva és un mètode que es basa en el treball de la musculatura abdominal, diafragma i sòl pèlvic, amb el qual s’aconsegueix una reprogramació corporal i emocional.

Origen
Aquesta tècnica va ser creada pel Dr. Marcel Caufriez que, a través dels seus estudis sobre la reeducació uroginecològica, va concloure que les abdominals tradicionals perjudicaven el sòl pèlvic arribant a accentuar problemes com ara prolapses, incontinències, diàstasis…
Des d’aquesta descoberta, Marcel Caufriez ha anat desenvolupant una sèrie de tècniques fins a crear el “Mètode Hipopressiu Marcel Caufriez”, el qual es pot aplicar tant com a tractament, prevenció o a les sessions d’entrenament esportiu.

Objectius
La musculatura de la faixa abdominal i el sòl pèlvic està dissenyada per realitzar la funció de sosteniment dels òrgans interns. Degut al ritme de vida que portem (l’edat, els parts, l’exercici físic, estrés…), aquesta musculatura va perdent la seva funcionalitat, relaxant-se i permetent patologies com l’incontinència urinària, el descens dels òrgans interns o hèrnies.
La pràctica de la gimnàstica abdominal hipopressiva permet el reentrenament de la musculatura abdominal i conseqüentment la tonificació del periné, podent assolir els següents objectius:

  • Reduir el perímetre abdominal, aportant millores estètiques, posturals i funcionals (prevenció d’hèrnies, inguinals, abdominals, crurals, vaginals…)
  • Regular els paràmetres respiratoris
  • Prevenir la incontinència urinària
  • Augmetar i regular els factors vascularitzadors (prevenció i solució als edemes de les cames i cames cansades)
  • Prevenir lesions articulars i musculars per la normalització del to muscular general
  • Proporcionar una protecció lumbopèlvica eficaç
  • Proporcionar benestar i plaer.

Per a consultes específiques sobre Medicina Esportiva contactar a través de

classes@fisiorecuperat.com