A Recupera’t sabem que als esportistes ens encanta estrenar nou equipament , noves bambes, noves bicicletes… Concretament, en el món del triatló s’han d’invertir molts diners en material o cost d’inscripcions. Però, i en el teu cos? Quant invertim en la nostra salut?

Cal tenir en compte que tenir roba i objectes d’última generació no ens assegura uns millors resultats. El que sí et podem garantir nosaltres és que, primer, cal invertir en salut de l’esport i això anirà acompanyat d’un millor rendiment.

  • Quina va ser l’última vegada que vas fer una prova d’esforç?
  • Quan vas anar per últim cop al fisioterapeuta?
  • T’has fet mai un estudi biomecànic de la marxa o del ciclisme?
  • Quant inverteixes en l’assessorament professional d’un nutricionista?

Si has dubtat en alguna d’aquestes respostes, t’hem de fer saber que cuidar-te és essencial i a Recupera’t en som especialistes. Recorda que la roba i el material es pot comprar o canviar en qualsevol monent, però la teva salut no sempre, i l’hem de cuidar des del primer dia.

A Recupera’t, comptem amb serveis de fisioteràpia, proves d’esforç, nutrició, entrenament i estudis biomecànics per fer que la teva salut gaudeixi d’unes condicions òptimes per tenir un rendiment adequat al nivell on vulguis estar.

Hem d’intentar i ser-ne conscients que, estrenar una nova bici, unes ulleres o unes bambes noves, ha de fer-nos sentir igual de satisfets que completar una prova d’esforç, anar al fisioterapeuta o gaudir d’un entrenament personal assessorat.

Des de Recupera’t, t’aconsellem sobre quina és la millor manera de dur a terme els teus exercicis i recuperació perquè el més important és que inverteixis en tu i en la teva salut.

A Recupera’t, treballem per recuperar la teva salut.