Sembla que després de gairebé dos llargs mesos de confinament estem començant a tenir més esperança de cara a la situació. La desescalada per fases es fa certament estranya, però alhora ens està servint com a motivació per superar poc a poc la crisi. L’esport és una altra activitat que s’està veient afectada, situant l’entrenament personalitzat post-confinament com una alternativa molt factible a la rutina esportiva.

Per a molts esportistes l’arribada de la desescalada va suposar una alenada d’aire fresc. És evident que el fet de poder sortir a l’exterior a fer esport és un gran punt a favor per a la nostra salut, tant física com mental. Tot i així, moltes persones que practicaven esport en interior (per exemple, en un gimnàs) no han acabat de recuperar la seva rutina esportiva en no disposar del seu espai habitual.

A l’hora de fer esport és important comptar amb tot el que necessitem per dur-lo a terme; ja sigui el material, la roba, el lloc i inclús l’ambient. El confort físic és realment important, però quan parlem d’esport la tranquil·litat mental és també un aspecte considerable.

 

Perquè l’activitat física sigui segura i plena necessitem també tenir confiança i certesa de cara als exercicis que duem a terme, sobretot ara que potser estem recuperant l’exercici després d’una llarga aturada.

 

Estem vivint un moment que requereix de molta adaptació, i l’esport és un dels casos on es fa més evident. Hem de tenir clar que és molt important recuperar l’activitat física (o iniciar-s’hi), però sempre des de la tranquil·litat i la seguretat d’una bona pràctica.

A Recupera’t sempre hem buscat fomentar un estil de vida saludable i ajudar-te a assolir el benestar corporal des de la pràctica d’esport. És per això que, com no volem deixar ningú de costat, a Recupera’t també ens hem adaptat a la situació i ens hem esforçat per buscar una solució temporal.

 

Des del nostre centre hem estat treballant per oferir-te una bona oferta esportiva i variada. Per aquest motiu, mentre no puguem tornar 100% a la normalitat, ens hem adaptat oferint entrenaments personalitzats presencials o bé a distància.

 

Pots triar entre dues modalitats. Una d’elles és l’entrenament individualitzat, on podràs portar un control de la teva salut i observar per tu mateix les millores que vas assolint.  Si en canvi ets dels que prefereix fer esport en companyia, també oferim la opció d’apuntar-te a grups reduïts, sempre garantint les mesures sanitàries.

Per garantir una pràctica individualitzada i a mida farem ús d’una app que facilita la planificació, el control i el seguiment òptim dels entrenaments.

En tots els casos tindràs contacte amb el teu entrenador i podràs saber constantment quins exercicis són més adients per a tu, quins són els possibles errors que pots cometre durant la pràctica i els teus avenços. No només això, sinó que la motivació i confiança que et transmetrà el teu entrenador/a et guiarà per assolir una pràctica reconfortant, saludable i agradable. Finalment, també t’animem a aprofitar aquesta oportunitat; l’entrenament personalitzat segur que t’ajudarà a conèixer-te més i explorar les teves capacitats físiques!