A Recupera’t tenim nova classe! A mesura que les persones envellim, sabem que es produeixen canvis i alteracions en l’estat mental i física i és important invertir en aquests aspectes per tal d’intentar mantenir durant el major temps possible l’autonomia física i mental i així conservar un estat òptim de salut. Abans d’iniciar-nos en qualsevol activitat física, és important prendre en consideració l’estat de salut del pacient per planificar activitats físiques aptes per a cada cos. A Recupera’t sabem que amb el pas dels anys es va perdent certa força i agilitat. Els reflexes ja no són els mateixos i això fa que comencem a tenir certes limitacions en el moviment. Per aquest motiu, hem dissenyat classes grupals d’Estiraments i Exercicis Terapèutics que es
desenvolupen en el nostre centre en horari de matí. Els nostres professionals valoren les habilitats i limitacions de cada persona i es realitzen exercicis adaptats per a cada cas.

Quins beneficis obtindràs a la nova classe?

– Reduir l’ansietat i la depressió gràcies a l’alliberament d’endorfines, dopamina, serotonina i noradrenalina que produeix la sensació de benestar.
– Millorar la supervivència de les neurones i dels nervis, reduint les probabilitats de patir malalties com l’Alzheimer i afavorint habilitats cognitives com la memòria i/o l’atenció.
– Reduir el dolor.
– Reduir l’atròfia muscular i millorar o mantenir la mobilitat articular.
– Socialitzar amb altres persones en les sessions grupals.
– Activar la circulació i millorar el retorn venós, estalviant treball al cor a l’hora de bombejar la sang cap a tot el cos.

Com podeu veure, els motius per a realitzar aquests tipus d’exercicis, aporten múltiples beneficis per a la salut. Guanyaràs salut i qualitat de vida.

Informa’t al nostre centre o truca’ns a al 977 000 311 i t’informem sense compromís.

 

Ens veiem a la nova classe de Recupera’t!