Què és?

El més important del mètode Indiba és saber de què tracta aquesta tècnica. A continuació, et donarem 10 motius perquè l’utilitzis.

En primer lloc, cal saber que el mètode Indiba Activ és un sistema d’última generació que es basa en l’elevació local de la temperatura dels teixits que s’han treballat físicament, mitjançant la circulació de corrents elèctriques d’alta freqüència. Quan es transforma aquesta energia, es produeix una estimulació a les cèl·lules que s’han treballat durant l’exercici físic i, això, permet que recuperin les seves funcions fisiològiques.

A Recupera’t escollim el mètode Indiba Activ perquè és una tècnica segura, no invasiva, que no produeix destrucció de teixits i, per tant, millora la circulació arterial, a través de l’oxigenació dels teixits i el drenatge venós.

10 motius per escollir Indiba

Un cop explicada la tècnica, et donarem 10 motius pels quals has d’escollir Indiba activ per a la teva recuperació muscular:

  1. Activa la circulació limfàtica i sanguínia per tal de disminuir el dolor i el temps de recuperació
  2. Resultats immediats gràcies a l’estimulació interna de l’organisme i la seva capacitat regeneradora.
  3. Proporciona un alt poder descontracturant i evita altres possibles ruptures fibril·lars.
  4. És un aliat perfecte per a la fisioteràpia esportiva perquè permet una recuperació ràpida en inflamacions, ruptures, dolor cervical, bursitis, pre i post cirurgia, esquinços, entre d’altres lesions habituals en esportistes.
  5. No només és útil per a la recuperació muscular sinó que també s’utilitza en Fisioestètica. D’aquesta manera, s’aconsegueixen teixits més sans i una aparença més jove, a través de tractaments de reafirmació, remodelació corporal, cel·lulitis i post part.
  6. La tècnica Indiva Activ també s’indica per a sol pelvià. En aquest cas, es redueix el risc d’hemorroides, es tonifiquen els músculs vaginals, millora la sequedat vaginal i també la incontinència urinària.
  7. Els esportistes d’elit confien en aquesta tècnica i la seva utilització ha suposat un augment considerable per al seu rendiment.
  8. No té efectes secundaris. Com que l’augment uniforme de la temperatura generada per l’aparell està lliure d’efectes secundaris, la teràpia es pot revertir més freqüentment i accelerar la recuperació.
  9. Les intensitats de la teràpia es poden controlar durant el tractament a les necessitats del pacient i a la reacció dels seus teixits.
  10. És una tècnica innovadora, avançada i científicament testada perquè aconsegueixis els teus resultats en el menor temps possible.

Si els nostres 10 motius t’han convençut, només cal que vinguis a Recupera’t per poder aconseguir els resultats que desitges.

Nosaltres pensem en tu i en el teu benestar i has de confiar en la nostra experiència com a professionals de la recuperació i fisioteràpia.